Dominque Grosjean

Ervaringsopbouw

Hallo, ik ben als militair bij de Koninklijke Landmacht opgegroeid tot onderofficier die leidinggevende opleid en traint. Daarnaast heb ik verschillende missies gedaan als leidinggevende waaronder Bosnië en Afghanistan. Het opleiden en trainen van mensen heb ik ontdekt in 2010. Tot op heden doe ik dat met veel passie en overtuiging op enthousiaste wijze. Dit heb ik meerdere malen op papier teruggekregen van mijn meerdere en dat heeft mij doen besluiten LTV te gaan bouwen.

HAN Hogeschool

Pedagogisch en didactisch onderlegd en gecertificeerd vanuit de HAN hogeschool kan ik als ontwikkelaar, trainer, opleider en praktijk leermeester ingezet worden. Mijn laatst verdiende certificaat heb ik als mentor behaald. In dit traject van zo ongeveer een jaar heb ik geleerd een praktijk leermeester zo effectief mogelijk een trainer of opleider te laten coachen zodat die het meest effectief voor een groep mensen staat om leerdoelen te behalen.

Mijn CV kent diversiteit aan opdrachten, zo heb ik het project geleid waarbij we de daken van het Roda stadion hebben schoongemaakt, maar ook heb ik voor Fortuna Sittard gewerkt met als effect het doorgroeien naar de eredivisie. Daarnaast ook verschillende bedrijven in de zorg of rondom DSM. Leiderschap is de kern van LTV, teams vormen met geweldige actieve programma’s ben ik erg ervaren in. De cursus mentale weerbaarheid levert in verschillende sectoren meer tevreden werknemers op die makkelijker en effectiever hun werk kunnen doen.

Mijn reclame is, dat ik doelgericht met kwaliteit, effectief opdrachten / trajecten aflever waar tastbaar ontwikkeling en groei in is doorgemaakt. Kwaliteit dat is wat je dus van mij met volle overgave verwachten kan.

Graag sta ik voor u klaar,

MVG

Dominique Grosjean
0629069520

info@ltv-trainingen.nl