MapsTell

LTV verzorgt al ruim 8 jaar trainingen in leiderschap en teamvorming. Dominique blijft zelf met zijn firma ook ontwikkelen. Zo heeft hij de GreenBelt Lean Six Sigma gevolgd en is hij opgeleid MapsTell Guide. Inhoudelijk staan deze 2 lijn recht tegen over elkaar. Dominique heeft bewust gekozen hierin te investeren met als doel op alle lagen effectief te begrijpen wat er speelt en waar aan gewerkt moet worden. LTV zegt hiermee dus niet zijn vaste programma's overal op te projecteren, eerst luisteren en inventariseren om vervolgens maatwerk te kunnen aanbieden. Naast luisteren en inventariseren is LTV dus in staat te begrijpen en inzicht te hebben in meerdere "takken van sport".     

De combinatie van Lean Six Sigma en de softskills die LTV op maat weet te combineren maken de trainingen en de begeleiding enorm professionele en effectief. Vooraf word er samen goed geanalyseerd en gesproken over de probleemstelling, vervolgens word daar een plan van aanpak op gemaakt waarna we er op unieke wijze mee aan de slag gaan.

Middels de wereld van verschil en de MapsTell technieken maken we gedrag op prettige wijze inzichtelijk waardoor begrip veel makkelijker op te brengen is op elke laag van elke organisatie.

LTV staat voor u klaar!