Trainingen

Naast de kern trainingen over leiderschap en teamvorming hebben we mentale weerbaarheid en meerdaagse trainingen.
Train de trainer en team coaching zijn onze kern kwaliteiten.

De training die bij u past die wij niet hebben maken we voor u. Puur maatwerk.

We zijn dus in staat om elke wens om te zetten in doelen en die doelen worden onze missie.

LTV is de schakel tussen team en leiding, dit houdt in dat bij elke organisatie, afdeling of groep een andere aanpak benodigd is. De standaard programma’s zijn universeel inzetbaar, op onze locaties of bij u op locatie.
LTV is mobiel inzetbaar.

Het werken op hoogte en met verschillende uitdagende activiteiten weten we beleving en serieuze training te combineren. Dit maakt ons niet alleen uniek maar zeker zo effectief.

Heeft u al een traject gestart en zoekt u naar een aanvulling op uw proces, ook daar kunnen we in voorzien. Onze diversiteit aan activiteiten kunnen ook als product in uw eigen training ingezet worden. Tokkelen abseilen of gebeten worden door een politie hond zijn een greep uit onze middelen. Een expeditie in teamverband in het bos met rivaliteit en complexe vraag stukken is wat uitgebreider en kan meer in worden waargenomen.

Tot slot stellen we graag bekend dat onze producten en programma’s ideaal in te zetten zijn voor aanname en sollicitatie procedures.
Ook voor de doelgroepen die re-integreren of in een safe house hun doelen behalen kunnen wij ondersteunen. Op samenwerkende leeractiviteiten en aangepaste programma’s zijn de trainers LTV in staat u te ondersteunen en te adviseren.