Cursusweek leidinggeven Oostenrijk (Vol geboekt)

Bij aanmelden van deze cursus krijgt u de cursus map leidinggeven. Op geheel eigen tempo en in uw eigen context kunt u deze map doorlopen. De opdrachten kunt u terugkoppelen met een van onze trainers, zowel digitaal als telefonisch vervolgens hebben we nog een voorbereidende avond en vertrekken we naar Jungholz Oostenrijk.
Na een rit van ongeveer 7 uur richten we het hotel in en eten we gezamenlijk. Voordat we gaan slapen is er nog een avond les die het programma zal verduidelijken.

Wat gaan we doen

In de komende 5 dagen gaan we verschillende uitdagingen met elkaar aan. De minimaal 6 deelnemers krijgen elk eigen opdrachten die worden voorbereid, uitgevoerd en geëvalueerd. De ervaringen van elke deelnemer komen aanbod zodat we van elkaar leren. De trainers LTV coachen en begeleiden het geheel maar zullen ook vaak een stap terug doen om het team het zelf te laten ervaren en oplossen.
Het programma is afwisselend en de prachtige bergen zullen in uw geheugen gegraveerd worden. Door ook op mooie plaatsen goed te reflecteren word u bewust van uw eigen persoonlijke stijl van leidinggeven. Ook word u bewust wat u al super goed doet en waar u wellicht in kan groeien. Persoonlijke leerdoelen en leervragen zullen naar boven komen. Wellicht is niet die week elke vraag beantwoord echter is het een start punt van uw eigen (door)ontwikkeling.

Door niet alleen van de trainers maar ook van de andere deelnemers te horen hoe en wat hun al allemaal doen is deze week erg intensief qua leren. De afwisseling van activiteiten maakt het erg zwaar. Daarom is het ook nog niet gedaan wanneer we weer terug komen na 5 dagen. Uw persoonlijke ontwikkelpunten die zijn ontstaan worden door de trainers bewaakt en begeleid terwijl u weer terug bent op de werkplek. Hierdoor kunt u het geleerde direct toepassen.

Klettersteigen

Tijdens deze week is het nodig goede buitensport outdoor kleding te hebben. Klimmen abseilen en tokkelen zijn onderdelen maar ook het behalen van de top van de berg middels een wandeling of het klettersteigen langs een wand op hoogte zijn opdrachten waar niet wij maar u leiding aan gaat geven.

Is uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact op om uw vragen of wensen kenbaar te maken. LTV levert graag maatwerk en past de training op uw situatie aan.