Tweedaagse trainingen

Het aanbod

Tijdens deze training wordt leidinggeven door ervaringsleer methode met u doorlopen. Door praktische opdrachten met elkaar te doen in een prachtige omgeving leren we van en met elkaar. De trainers LTV zullen op een heel persoonlijke wijze begeleiden en coachen. Het niveau wordt aangepast aan de deelnemers. Daarnaast is het zo dat we alle opdrachten vertalen naar uw context. Tijdens de evaluaties van de opdrachten gaan we samen opzoek naar hoe u het op uw werkplek zou kunnen toepassen.

De kracht van deze training ligt in het doorlopen van de KOLB cirkel. Doen, denken, dromen, beslissen. Deze 4 fase doorlopen we. KOLB heeft hiervan ooit onderzocht dat het doorlopen van deze 4 leerstijlen tot effectief leren leid. Ervaringen van elkaar worden gedeeld waardoor er ook meer inzicht groeit naar de mensen om je heen, het teamvorming proces krijgt je er dus gratis bij!

Voor hoeveel deelnemers?

Vanaf 6 personen kan deze training gevolgd worden. Dat kunnen de teamleiders van uw firma zijn echter dat kan ook het management team zijn. Misschien kiest u ervoor uw voormannen deze training te laten doen, voor de ervaren trainers van LTV is dit geen enkel punt, wij passen ons op uw situatie en niveau aan.

Waar is de training

Buiten, tijdens de training zijn we veel buiten bezig met het uitvoeren van uitdagende, leuke en unieke opdrachten. Dit kan zijn in de omgeving van uw eigen werkplek of op onze eigen locatie te Brunssum, zuid Limburg. Ook kunnen we vanuit kasteel Shaloen te Valkenburg dit geheel aanbieden.

De aanpak

Het is een vrij zwaar programma. Wij begeleiden jullie door de 4 leerstijlen heen. de 2 dagen zijn goed gevuld, ook met reflectie en rust momenten echter het word als positief intensief ervaren. Voordeel is dat je hierdoor een krachtig referentie kader opbouw waar je over een lange periode op terug kan vallen.

Is uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact op om uw vragen of wensen kenbaar te maken. LTV levert graag maatwerk en past de training op uw situatie aan.