De 3 succes producten van LTV

Succes

De 3 succes producten van LTV

 

LTV bestaat 7 jaar in augSuccesustus, zonder de opstart fase mee te rekenen hebben we de afgelopen 4 jaar geëvalueerd. Deze evaluatie waarin verschillende onderzoeken zijn gedaan heeft zo ongeveer een 3 maanden geduurd. De uitkomst daarvan is dat we 3 succes producten hebben waar we niet alleen trots op zijn echter waar we wezenlijk verschil hebben gemaakt bij de deelnemers.

De 2 daagse training leidinggeven:
De 2 daagse training leidinggeven heeft er voor gezorgd dat leiders op verschillende niveau’s hun eigen ervaringen en theorieën weer bewust weten toe te passen. Eigen manieren zijn aan de kaak gesteld en zo heeft men van elkaar geleerd. Oude gewoontes gedeeld voor andere waardoor er nieuwe gewoontes bekend worden. Tastbare tools en voorbeelden die direct toegepast worden op de werkvloer of in het MT. Wij hebben dit kunnen vaststellen na verschillende werkplek bezoeken en de feedback van de deelnemers maar ook van de werknemers direct onder de deelnemers.

De training mentale weerbaarheid:
Daarnaast de training mentale weerbaarheid. We hebben al veel reacties van deelnemers gedeeld op social media. We wisten wel al tijdens de eerste training dat het een succes is. 3 jaar na de eerste training zijn we gaan praten met de deelnemers van toen. Een van de mooiste reacties voor ons was dat ze de opgedane ervaring en kennis vooral ook thuis in de privé situatie toepassen. Op het werk heeft het geleid tot meer effectiviteit te meten in cijfers maar ook op gevoel niveau. Een werknemer wist te vertellen dat ze door het toepassen van de technieken ze zich veel stabieler voelde om nieuwe uitdagingen makkelijker aan te gaan. Dit had voor haar tot effect veel zelfverzekerder en met meer vertrouwen nieuwe ontwikkelingen aan te kunnen gaan.

De cursus leidinggeven:
Tijdens de cursus ga je vanuit eigen ervaring, onze theorie boeken en praktijk dagen aan de slag met werkplek leren. Grote voordeel is ervaren dat het meerdere processen behelst die positief bijdragen aan een vitale en prettig werk omgeving. Door samen te leren en te ontdekken worden de leden van de teams ook geactiveerd. Teambuilding automatisch bij inbegrepen! Men geeft vooral terug dat het tastbaar en effectief is. Daarnaast ook de prettige werkwijze waarbij ieder op zijn tempo aan zijn of haar eigen uitdagen komt.

Conclusie:

Wij zijn niet alleen heel trots, we zijn ontzettend blij met deze uitkomsten. Dit geeft ons weer een hoop inzichten waar we in verder kunnen ontwikkelen en investeren en wat we vooral borgen en zo laten. De Yellow belt lean in de zorg is al onderdeel van team LTV, een van ons gaat nu ook de lean green belt volgen en als klapper zijn er 2 van ons begonnen met maps tell.Dit alles investeren we graag om jullie allemaal zo goed mogelijk te kunnen blijven ondersteunen!!!!

Heel fijne dag,

Groeten team LTV.

Geen reactie's

Geef een reactie