De interactie tussen teams en leiding!

De interactie tussen teams en leiding!

De interactie tussen teams en leiding!

Wanneer je moe bent, wanneer het uiterste van je gevraagd wordt en in tijden van crisis (COVID-19) valt elk individu terug op zijn basis reacties en gedrag. Onbewust reguleert je lichaam de energie die nodig is op dat moment. Als jij als leider een rol aan neemt die niet dicht genoeg bij jezelf ligt komt er van zelf een moment dat andere dit gaan zien of dat het jezelf gaat opbreken. Vaak gaat het nog best goed omdat er belangen heersen over en weer. En omdat de balans tussen werk en privé er is en er dus voldoende afschakel en oplaad mogelijkheden zijn.
Helaas zien wij te vaak dat het ook niet goed gaat, te makkelijk is het om nu te zeggen dat je dan maar geen rol had moeten aannemen. Klopt in theorie, in praktijk gebeurd of overkomt je dit nu eenmaal. De trainingen van LTV faciliteren niet alleen het krijgen van inzicht hierin. Wij trainen jou om die zelfde rol dicht bij jezelf net zo goed te kunnen vervullen of zelf beter!

Als leidinggevende is het van belang te zien wat er en deze situaties met je mensen om je heen gebeurd met als doel ze te kunnen begeleiden. Wees gerust, de mensen om je heen zien ook wat het met jou doet. Deze interactie is helpend. Ondanks dat jullie verschillende rollen en verantwoordelijkheden hebben mag het er zijn. Neem als leidinggevende het initiatief om deze interactie bewust in te zetten. De feedback die heen en weer gegeven wordt stimuleert ontwikkeling voor alle partijen.

Nu we geconfronteerd zijn met een virus wat ons overkomt zijn deze onderwerpen sneller aan de oppervlakte, ook wanneer er geen virus of crisis is zijn deze onderwerpen belangrijk. LTV ondersteunt en faciliteert op elke laag om de interactie tussen teams en leiding te versterken en helpend te laten zijn.

 

Wij staan voor u klaar!

Geen reactie's

Geef een reactie