LTV ondersteuning!

LTV ondersteuning!

Beste Mensen,

Leiderschap, mentale weerbaarheid en teamvorming zijn in deze Corona tijden van wezenlijk belang. Zowel voor onze gezondheid en vitaliteit maar ook economisch. Misschien werk jij nu wel veel efficiënter dan voorheen?!? Wellicht word jouw leiderschap wel enorm op de proef gesteld elke dag? Of wordt er een beroep op je zelfleiderschap gedaan? Alles wat je nu merkt wat anders gaat dan voorheen zou je voor jezelf een keuze in kunnen maken. Wil ik het zo blijven doen zoals het nu gaat of liever zoals het ging voor het covid-19 virus?
Maak dit ook bespreekbaar met je team. Stel samen vast wat jullie na de Corona tijd anders willen doen en hoe je dat gaat invullen. Uiteraard kan LTV jullie hierin ondersteunen, ook digitaal middels video bellen!

Wij merken als team LTV dat de mensen waar we al mee samenwerken en die al bekend zijn met onze ondersteuning dat zij nu naast waardering en dankbaarheid ook teruggeven dat ze de jaren ervoor het toch allemaal onderschat hadden. Leidinggeven doe je niet zo maar even, en zeker in tijden van crisis niet. Defensie word in tijden van crisis juist ingeschakeld om ondersteuning te bieden. LTV heeft een enorme defensie ervaring en baseert haar ondersteuning daar op. Dit corona virus zorgt ook voor een crisis, aarzel niet en schakel LTV daarom juist nu in. Inhoudelijk horen wij te vaak dat men op leidinggevende functies terecht zijn gekomen door hun vakinhoudelijke specialisme of ervaring. Dat is voor een groot deel enorm goed, echter het vak leidinggeven mist en laat dat nu het geen zijn waar je dagelijkse uitdagingen liggen. Daarnaast is het zo dat men pas na onze ondersteuning bewust is geworden van het effect van goed leiderschap. Het heeft indirect zo ontzettend veel invloed op zo ontzettend veel verschillende processen. Denk aan minder ziekte verzuim bijvoorbeeld of meer flexibiliteit door een goede teamvorming of juist door goed leiderschap. Wanneer je hier bij stil staat begrijp je het wel, en wanneer je dit leest denk je beslist, oh ja klopt inderdaad, heb ik vaker gehoord. Ons brein kan je dus heel goed theoretisch aangeven dat het belangrijk is en dat je het moet doen.

Nu komt het, tussen het goed begrijpen en het beseffen dat het belangrijk is en het goed doen zit een verschil. Net als topsporters zal je deze vaardigheid moeten blijven trainen. Laat dit nu exact het geen zijn wat LTV voor u faciliteert. Trainingen en theoriedagen maar ook werkplek leren is wat wij aanbieden.
We faciliteren! Daarmee geven we aan dat wij op elk gewenst niveau ingezet kunnen worden. Ik ben niet WO geschoold echter krijg ik toch terug van deze doelgroep mensen die een training of traject gevolgd hebben dat ze doorontwikkeld zijn en zelfs dat LTV ze nieuwe inzichten gegeven heeft en zaken bijgeleerd hebben. Naast dat we daar enorm trots op zijn betekend dat ook dat wij met 2 voeten op de grond blijven staan, wij zijn daarmee nog steeds niet WO geschoold, nee, we hebben gestimuleerd tot ontwikkeling en daar hebben wij onze tools en methode voor.

Beste mensen, mocht u tijdens deze corona tijden denken, ik ga hierin investeren, ik wil dit ontwikkelen!?! Wij staan voor u klaar!
Deel vrijblijvend, middels mail, bellen of video bellen uw ontwikkel vraag, of het nu voor u als individu is, het team of uw hele bedrijf, wij zullen gepast maatwerk voorstellen.

De LTV ondersteuning kan juist nu, meer dan ooit effectief voor jullie zijn. Of het nu over teamprocessen gaat of over leiderschap en al helemaal de mentale weerbaarheid.

Praktisch ter afsluiting.
De trainingen die al gepland stonden die we in overleg hebben moeten verschuiven vanwege dit virus zorgen voor een aardig gevulde agenda. Om zo goed mogelijk onze ondersteuning kwalitatief te kunnen blijven verzorgen vragen wij u tijdig contact op te nemen, samen kijken we naar de vraag en het te behalen doel, aan de hand daarvan maken we de juiste planning. Wacht hier niet te lang mee, het zou zonde zijn dat de planning afbreuk aan het doel zou gaan doen.
Kiest u er voor om met ons in contact te komen middels video bellen geven wij op uw hulpvraag gratis advies!!!

 

MVG

Dominique Grosjean

0629069520
info@ltv-trainingen.nl

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie