update

update

Update:

Het is u niet ontgaan dat LTV gestart is actief de cursus Oostenrijk te promoten. Een van de acties is het geven van een presentatie op 3 verschillende momenten en 3 verschillende locaties.
Moment 1 van de 3 was in Geleen het LEBE business gebouw.
Bjorn en ik zijn de zaal gereed aan het maken, de werkvorm aan het voorbereiden en het checken van de presentatie. Leuk dat we onze aangeleerde basis bij elkaar terug zagen. Voorbeeld is dat ik achterin ging staan om te controleren of alles leesbaar is. “Heb ik al gedaan” zei Bjorn toen ik naar achter liep, “wat ga ik dan doen”, vroeg ik! “Je gaat checken of alles leesbaar is op de slides”. “Wauw” zei ik, “dit is echt gaaf”!! Super om op deze manier samen te werken!!! Dus de sfeer zat er al goed in. Vervolgens kwam de catering van LEBE die de puntjes op de i zette voor wat betreft de koffie, thee en tafel water.

Na binnenkomst van de genodigden, en overigens ook de niet genodigden want iedereen is welkom op dit gratis netwerk moment, zijn we gestart met de presentatie. Hij verliep vlekkeloos voor de gasten bleek achteraf uit de feedback. Bjorn en ik hebben her en der nog wat aangepast zodat het voor ons wat soepeler verloopt in volgorde. Inhoudelijk niks hoeven aanpassen en dat voelt heerlijk. De gasten waren tevreden en wij zeker ook, geweldig leuke middag gehad.

Moment 2 is in voorbereiding en zodra de locatie n het tijdstip bekend is zullen we u wederom informeren en uitnodigen. Uit moment 1 blijkt dat het fijn is dat mensen op deze manier met elkaar in contact komen en ongedwongen kunnen netwerken. Inhoudelijk vind men het fijn op deze wijze te worden geïnformeerd wat LTV doet en hoe de cursus Oostenrijk er uit ziet. De nieuwsgierigheid voor wie het is en wat er dan gebeurd werd ingevuld met de juiste beeldvorming en het enthousiasme is gestegen. LTV is zelfs een nieuwe samenwerking aangegaan na deze bijeenkomst.

Samengevat:

Geweldige middag met een goede sfeer, waarvan we geconcludeerd hebben dus nog 2 keer op dezelfde manier er invulling aan te gaan geven!

MVG

Dominique Grosjean
0629069520

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie