Latest Posts Boxes

Latest Posts Shortcode

Carefully crafted elements come together into one amazing design.

  • Update: Het is u niet ontgaan dat LTV gestart is actief de cursus Oostenrijk te promoten. Een van de acties is het geven...

  • Dominique, ik maak me zorgen over mijn personeel, te vaak word er agressief gehandeld door verschillende mensen. Ik lig ...

  • LTV verzorgt al ruim 8 jaar trainingen in leiderschap en teamvorming. Dominique blijft zelf met zijn firma ook ontwikkel...

  • Vanaf vandaag hebben we een nieuwe website, www.ltv-trainingen.nl. Tevens kunt u ons vinden op socialmedia: Twitter @LTr...

  • 27-09 en 28-09-2018 hebben 6 personen van de Firma PERI de 2 daagse training van LTV gevolgd. In de voorbereiding heeft LTV een analyse gedaan na aanleiding van een intake gesprek. Ik vermeld dit expliciet daar dit een crucial moment is, LTV zegt namelijk maat...

  • Dominique, ik maak me zorgen over mijn personeel, te vaak word er agressief gehandeld door verschillende mensen. Ik lig er van wakker, kun je wat voor me doen? Zo begon de start van iets heel bijzonders. Ik ben goed gaan luisteren naar wat er dan......

  • Vanaf vandaag hebben we een nieuwe website, www.ltv-trainingen.nl. Tevens kunt u ons vinden op socialmedia: Twitter @LTrainingen  Instagram @leiderschap_en_teamvorming Facebook @leiderschap.en.teamvorming/...